فواید چشمگیر چای سفید

 

چای سفید از گیاه کاملیا سینسیس تهیه می شود. برگها و جوانه های آن درست قبل از باز شدن کامل، زمانی که با موهای سفید و سفید پوشانده شده اند، چیده می شوند. جالب است بدانید که چای سبز و چای سیاه نیز از  همین گیاه گرفته می شوند. با این حال ، روش های مختلف پردازش و فراوری این محصولات با یکدیگر فرق می کند. با توجه به اینکه چای سفید از کمترین میزان فرآوری برخوردار است؛ مقدار زیادی آنتی اکسیدان در خود دارد. این مقاله  فواید نوشیدن چای سفید را که از نظر علمی پشتیبانی می شود، فهرست کرده است. برای خرید شکلات فلیک از سایت کاستیا کلیک کنید.

فواید نوشیدن چای سفید

چای سفید سرشار از آنتی اکسیدان است

White teaمملو از نوعی پلی فنول به نام کاتچین است. پلی فنول ها مولکول های گیاهی هستند که در داخل بدن به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند. آنتی اکسیدان ها با ترکیباتی به نام رادیکال های آزاد از سلول ها در برابر آسیب محافظت می می نمایند. آزاد سازی بیش از حد رادیکال های آزاد می تواند اثرات مضر بر بدن داشته باشد. مطالعات علمی نشان می دهد که چای سفید دارای خواص آنتی اکسیدانی مشابه چای سبز است. این خاصیت باعث کاهش سطح آزاد سازی رادیکال ها می گردد.

مصرف چای سفید خطر بیماری های قلبی را کاهش  می دهد

بیماری های قلبی یکی از علت های اصلی مرگ و میر در جهان است. پلی فنول ها مانند آنهایی که در چای سفید وجود دارد به طرق مختلف به کاهش خطر بیماری های قلبی کمک می کند. در واقع پلی فنول های موجود در این دمنوش می توانند به شل شدن رگ های خونی و افزایش ایمنی بدن کمک زیادی کنند. فایده دیگر این ملکول های گیاهی جلوگیری از اکسیده شدن کلسترول LDL “بد” است. این  نوع چربی های مضر یکی دیگر از عوامل خطر بیماری قلبی  به شمار میروند. افرادی که سه فنجان یا بیشتر چای سفید در روز می نوشند، 21 درصد کمتر در معرض بیماری قلبی قرار دارند.

نوشیدن چای سفید در کاهش وزن تاثیر دارد.

اغلب اوقات چای سبز اولین چایی است که هنگام فکر کردن به کاهش وزن به ذهن می رسد. با این حال، چای سفید نیز در مورد چربی سوزی به همان اندازه یا بیشتر موثر می باشد. هر دو چای دارای سطوح مشابه کافئین و کاتچین هایی مانند اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) هستند. این دو ترکیب دارای اثر هم افزایی هستند که به بدن در سوزاندن چربی و افزایش متابولیسم کمک می کنند.

چای سفید دندان های شما را در برابر عوامل باکتری زا حفظ می کند.

White tea حاوی سطح بالای فلوراید، تانن وکاتچین می باشد. ترکیب این مولکول ها می تواند با باکتری ها مقابله کرده و به تقویت دندان ها کمک کند. فلوراید می تواند با مقاوم ساختن سطح دندان ها در برابر حملات اسیدی باکتری ها در ترکیب با قند، از حفره دندان جلوگیری نماید.  کاتچین یکی دیگر از آنتی اکسیدان های گیاهی است که به مقدار بسیار زیاد در این گیاه وجود دارد. کاتچین ها از رشد باکتری های پلاک جلوگیری می کنند. تانن ها  از دیگر پلی فنول های موجود در White teaهستند. مطالعات نشان می دهد که ترکیب تانن و فلوراید نیز به نوبه خود در کاهش رشد باکتری های پلاک تاثیر گذار هستند.

چای سفید ترکیباتی دارد که با سرطان مبارزه  می کند.

سرطان به عنوان دومین علت شایع مرگ و میر در جهان شناخته می شود. عصاره White tea مانع رشد سلول های سرطانی در روده می شود و از تکثیر آنها جلوگیری می کند. آنتی اکسیدان های موجود در عصاره این چای سلول های طبیعی بدن را در برابر آسیب مولکول های مضر مراقبت می کند.

نوشیدن چای سفید خطر مقاومت به انسولین را کاهش میدهد.

انسولین یک هورمون فوق العاده مهم است. این  هورمون به انتقال مواد مغذی از جریان خون به سلول ها کمک می کند تا بعداً مورد استفاده قرار گیرد یا ذخیره شود. عوامل متعددی از جمله مصرف زیاد قند، پاسخ برخی از افراد به انسولین را متوقف می کند. به این می گویند مقاومت به انسولین. متأسفانه مقاومت به انسولین بسیار شایع بوده و با بسیاری از بیماری های مزمن مرتبط است. از جمله دیابت نوع 2 ، بیماری های قلبی و سندرم متابولیک. پلی فنول هایی موجود در چای سفید خطر مقاومت به انسولین را  کم می کنند.

ترکیبات موجود در چای سفید خطر پوکی استخوان را از بین می برد.

پوکی استخوان یک بیماری شایع است که منجر به شکستگی و پایین آمدن سطح کیفیت زندگی می شود. رادیکال های آزاد و التهاب مزمن دو عامل اصلی هستند که پوکی استخوان را  افزایش می دهند. در واقع این دو عامل سلولهایی را که به رشد استخوان کمک می کنند و همچنین سلولهای تجزیه کننده استخوان را سرکوب می نمایند. این در حالی است که کاتچین هایی موجود در چای سفید با این عوامل خطر مبارزه می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
مقایسه