نان جو، یک صبحانه عالی

نان جو یک غذای کامل مقوی است که می تواند برای ساعت های طولانی شما را سیر نگه دارد. کالری کم، فیبر بالا و سرشار  بودن از ویتامین ها و مواد مغذی مهمترین مزایای گنجاندن نان جو در برنامه غذایی می باشد.

برای اطلاع از قیمت شکلات فلیک در سایت کاستیا کلیک کنید.

فواید اعجاب انگیز نان جو بر سلامتی و زیبایی

برای صبحانه عالی است

نان جو غنی از مواد مغذی است و یک وعده غذایی کامل را تشکیل می دهد. سرشار از فیبر و مواد معدنی ضروری مانند: سلنیوم ، مس ، تریپتوفان و منگنز است. منگنز موجود در نان جو به شما کمک می کند تا احساس شادی و انرژی داشته باشید. همچنین آزامش بیشتری به سیستم عصبی شما می بخشد.

وزن شما را کاهش می دهد.

نان جو به دلیل وجود چندین نوع آمینو اسید ضروری و همچنین بخاطر مقادیر زیاد فیبر موجود در خود، نقش مهمی در کاهش وزن ایفا می کند. جو در مقایسه با سایر غلات، کالری کمی دارد و به شما احساس سیری بیشتری می بخشد. بنابراین نیازی به خوردن مکرر ندارید.

ریسک ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی را پایین میاورد

نان جو سرشار از لیگنان گیاهی است که بدن را در برابر سرطان سینه، مشکلات هورمونی و بیماری های قلبی محافظت می کند. مواد موجود در این ماده غذایی از طریق کاهش رادیکال های آزاد و  پایین آوردن چربی احشایی، فشار خون را تثبیت کردهو  احتمالی ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان و را به طور قابل توجهی کاهش میدهد.

علائم آرتروز را کاهش می دهد

از آنجایی که نان جو دارای مس است در کاهش علائم آرتریت روماتوئید مفید عمل می کند. مس رادیکال های آزاد را خلع سلاح کرده و به بازسازی سلول ها کمک شایانی می کند. مهمترین وظیفه مس اتصال الاستین و کلاژن است. ترکیب این دو باعث  افزایش میزان انعطاف پذیری مفاصل  و استخوان ها می گردد.

بافت های مختلف بدن را ترمیم می کند

نان جو همچنین سرشار از فسفر است . فسفر به تشکیل استخوان کمک می کند. این یک عنصر اساسی برای کد ژنتیکی است و نقش مهمی در غشای سلولی سالم و سیستم عصبی ما ایفا می کند.

منبع عالی نیاسین

نان جو سرشار نیاسین (ویتامین B) می باشد. وجود این ویتامین برای سلامت سیستم قلبی عروقی انسان بسیار ضروری می باشد. نیاسین در کاهش سطح کلسترول بد و از بین بردن رادیکال های آزاد نقش مهمی ایفا می کند. کاهش  خطر لخته شدن خون مزیت دیگر این ویتامین به حساب می آید.

کلسترول بد را کنترل می کند

اسید پروپیونیک تولید شده از فیبر نامحلول جو تا حدی مسئول خواص کاهنده کلسترول می باشد. در نتیجه مصرف روزانه نان جو به کاهش سطح کلسترول خون کمک زیادی می کند.

از تشکیل سنگ کیسه صفرا جلوگیری می کند

نان جو به دلیل دارا بودن مقدار قابل توجهی فیبر نامحلول باعث کاهش ترشح اسید صفراوی می شود . بنابراین مانع از تشکیل سنگ صفرا می گردد.

سلامت عمومی بدن را ارتقا میدهد

فیبر موجود در این منبع غذایی، مدت زمان باقی ماندن غذا در روده بزرگ را به حداقل می رساند. سلنیوم  موجود در آن بیماری های مرتبط با روده بزرگ را خنثی می سازد. سلنیوم یک جزء ضروری برای سلامت تیروئید است. همچنین یک دفاع آنتی اکسیدانی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن به شمار می آید. سلنیوم همچنین سلول های آسیب دیده بدن را ترمیم می کند.

دندانهایی سالم را به شما هدیه میدهد

نان جو سرشار از فسفر ، منگنز ، مس، کلسیم و ویتامین C است. اینها برای سلامت استخوان ها و دندان ها مفید هستند. به سلامت پوست کمک می کند. جو سرشار از ویتامین C، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی است. همه اینها برای پوست شما عالی هستند. مواد ارزشمند موجود در آن التهابات داخلی را در بدن کاهش می دهد. بدن سالم ، پوست سالم.

قابلیت ارتجاعی پوست را افزایش می دهد

سلنیوم خاصیت ارتجاعی پوست را حفظ می کند. سلنیوم همچنین بسیاری از عملکردهای بدن را بهبود می بخشد ، که اغلب توسط پوست منعکس می شود. این ماده به وفور در نان جو یافت می شود.

دارای خواص ضد پیری است

آنتی اکسیدان های موجود در نان جو باعث می شود شما جوانتر به نظر برسید. پوست را سفت کرده، سموم را دفع می کند و پوست شما را ابریشمی و خوش رنگ می سازد

موهای سالم

کمبودهای تغذیه ای اغلب در موهای شما منعکس می شود. مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و انواع ویتامین ها های موجود در این ماده غذایی سبب رشد مو و درخشندگی آن می شود. مواد معدنی مانند تیامین ، نیاسین و پروسیانیدین B-3 باعث رشد و تحریک رشد مو می شوند. اینها به مقدار زیاد در نان جو وجود دارد. همچنین با کمک به افزایش تولید گلبول های قرمز خون ریزش مو را کم می کند. بازیابی رنگ مو خاصیت دیگر مواد مغذی موجود در نان جو است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
مقایسه