آدامس فوکوس یک محصول بدون قند است. آدامس ها در اشکال و طعم های مختلف تولید می شوند. این نوع ماده غذایی از زمان های قدیم وجود داشته و در بین افراد بزرگسال و حتی بچه ها از محبوبیت زیادی برخوردار است. اگر چه در گذشته برای تولید این محصول از شیره درختان بهره می گرفتند اما امروزه پایه ای از مواد مصنوعی در ساختار این ماده غذایی جویدنی مشاهده می شود. این مقاله مزایای سلامتی جویدن آدامس فوکوس را بررسی می کند.
برای خرید انواع تنقلات خارجی از کاستیا دیدن فرمایید.
آدامس ها ترکیبی نرم و لاستیکی دارند که به طور معمول برای جویدن طراحی می شوند. شرکت ها و کارخانجات تولید آدامس، دستور العمل های متفاوتی را در این باره به کار می گیرند. با این وجود مواد اولیه برای تمامی برند ها مشترک است.
پایه قابل هضم و لاستیکی است که برای جویدن صمغ به کار می رود.
خاصیت تقویت کنندگی لثه، به واسطه اضافه کردن رزین به ترکیبات اصلی این محصول انجام می گیرد.
از مواد پرکننده مانند کربنات کلسیم یا تالک برای ایجاد بافت صمغ استفاده می شود.
این مواد برای افزایش طول عمر مفید به آدامس فوکوس اضافه می شوند. آدامس فوکوس حاوی یک ترکیب آلی به نام هیدروکسی تولوئن بوتیله (BHT) است. به همین دلیل در مقایسه با نمونه های مشابه ارزش بیشتری دارد.
برای حفظ رطوبت و جلوگیری از سفت شدن صمغ استفاده می شود. آنها می توانند شامل موم هایی مانند پارافین یا روغن های گیاهی باشند.
محبوب ترین آنها شامل شکر نیشکر ، شکر چغندر و شربت ذرت است. الکل های قندی مانند زایلیتول یا شیرین کننده های مصنوعی همچون آسپارتام مهمترین موادی هستند که در تولید آدامس فوکوس مورد استفاده قرار می گیرد.
برای افزودن طعم دلخواه به آدامس فوکوس از طعم دهنده ها استفاده می شود. طعم دهنده ها به دو شکل طبیعی یا مصنوعی در بازار موجود هستند.
همه مواد مورد استفاده در فرآوری آدامس محبوب فوکوس دارای “درجه غذایی”هستند.
جویدن آدامس با شکر تا حد زیادی خطر پوسیدگی دندان را تا حد زیادی افزایش می دهد ، در حالی که آدامس های بدون قند غیر پوسیدگی زا هستند. آدامس فوکوس از جمله موادی است که در دسته محصولات بدون شکر قرار می گیرد.
جالب است بدانید که عمل فیزیکی جویدن باعث افزایش جریان بزاق در دهان می شود. اگر پس از خوردن غذا اقدام به جویدن آدامس نمایید، جریان بزاق می تواند به خنثی سازی و شستشوی اسیدهای تولید شده در اثر تجزیه غذا توسط باکتری های پلاک روی دندان کمک کند.
جویدن آدامس در حین ایجاد بزاق و پاکسازی دهان، خاصیت مهم دیگری نیز دارد. مصرف این ماده غذایی جویدنی به دلیل افزایش جریان خون در مغز بر جنبه های مختلف عملکرد آن، از جمله هوشیاری، حافظه، درک و تصمیم گیری تاثیر مثبتی برجای خواهد گذاشت. عمل جویدن باعث کاهش سطح هورمون های استرس مانند کورتیزول می شود. در نتیجه افرادی که به جویدن آدامس فوکوس علاقمند هستند، احساس شادی بیشتری را تجربه می کنند.
جویدن آدامس بعد از غذا می تواند به حفظ سلامت دندان ها و جلوگیری از بوی بد دهان کمک کند. شستشوی دهان و جلوگیری از تولید باکتری هایی که ناشی از مواد غذایی باقی مانده در دهان شما هستند، مهمترین مزیتی است که آدامس فوکوس دارد.
علاوه بر مزایای فوق ، جویدن آدامس با مزایای دیگری نیز مرتبط است.
این شامل:
از عفونت گوش در کودکان جلوگیری می کند. این محصول از صمغی گرفته شده که حاوی زایلیتول است. دارا بودن زایلیتول می تواند از عفونت گوش میانی در کودکان جلوگیری کند.
به شما در ترک سیگار کمک می کند: صمغ نیکوتین می تواند به افراد در ترک سیگار کمک کند.
به بهبود روده شما پس از عمل کمک می کند: جویدن آدامس پس از عمل می تواند زمان بهبود را تسریع کند.
جویدن آدامس می تواند برای کسانی که سعی در کاهش وزن دارند ، مفید باشد. این به این دلیل است که هم شیرین است و هم کالری کمی دارد؛ در نتیجه طعم شیرینی را به شما می دهد بدون اینکه رژیم غذایی خود را تغییر دهید. جویدن آدامس های بدون قند می تواند اشتهای شما را کاهش دهد، به همین جهت از پر خوری جلوگیری می کند. نکته حائز اهمیت درمورد جویدن آدامس های برند فوکوس این است که اگر بعد از ناهار استفاده شود، گرسنگی را کاهش داده و میان وعده ها را در طول روز حدود 10 درصد کاهش می دهد.