به طور معمول از انبه به عنوان مغذی ترین، لذت بخش ترین و تحریک کننده ترین میوه های دنیا یاد می شود. علاوه بر مزایای سلامتی که دارد به عنوان ترشی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. ترشی انبه دقیقا همان خاصیت هایی را دارد که انبه خام دارای آن می باشد. ترشی انبه ناسیونال مملو از ویتامین ها، مواد مغذی و اجزای است که در درمان چربی بسیار موثر عمل می کند.
به طرز شگفت انگیزی پر از پتاسیم است که در اصل مهمترین عناصر کوچک جهت سلامت عروق هستند. این خاصیت ترشی انبه به تقویت بافت عضلانی قلب، افزایش کیفیت خون، کنترل فشار خون، افزایش عملکرد سیستم عصبی مرکزی کمک می کند. بسیاری از مزایای قابل توجه این ترشی از محتوای بیشتر ترکیبات فنولی و همچنین آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در آن ناشی می شود.
چند قاشق غذا خوری ترشی انبه دارای تغذیه کافی برای تأمین دوز روزانه ویتامین C شما است. همه ما خوب می دانیم که ویتامین سی چقدر بر زیبایی و سلامت پوست تاثیر مثبتی بر جای می گذارد و روند پیر شدن پوست چهره و اندام را کند می کند. اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که به زیبایی خود اهمیت میدهید خوردن ترشی انبه را فراموش نکنید.
سلنیوم نقش مهمی در کاهش بیماری های قلبی دارد. به همین جهت کسانی که از ترشی انبه استفاده می کنند مقدار زیادی از این مواد را به بدن خود وارد ساخته و از انسداد رگ های قلبی جلوگیری می کنند.
یکی دیگر از جنبه های بسیار مفید مصرف این ترشی این است که آنها در برخورد با مشکلات معده عالی هستند. مبارزه با شرایطی مانند بی نظمی معمولاً به دلیل غذاهای غنی از فیبر کافی در رژیم غذایی معمولی است. با این حال ترشی انبه به دلیل محتوای قابل توجه فیبر خود و همچنین نقش مهمی در کمک به بدن برای مقابله با مشکلات مربوط به معده شناخته شده است.
آهن یکی از مهمترین تغذیه ها است. نارسایی آن می تواند منجر به مشکلات متعدد جدی برای سلامتی مانند کم خونی شود. شما می توانید با مصرف یک وعده ترشی انبه هر روز مقدار قابل توجهی آهن به بدن خود ارائه دهید. ترشی انبه برای مادران آینده بسیار مفید است زیرا آنها به مقدار زیادی آهن نیاز دارند.
از جوش های سر سیاه رنج می برید در این صورت هیچ چیز نمی تواند ترشی انبه را شکست دهد. حتی چند خانم از تفاله انبه و اسکراب با مخلوطی از عسل و همچنین پودر شیر استفاده می کنند. یک درمان عالی برای مشکلات جوش سرسیاه.
ترشی انبه بدن را با مقادیر زیادی ویتامین C تغذیه می کند. ترکیب پکتین و ویتامین C بدن را در کاهش سطح کلسترول سرم به ویژه لیپوپروتئین با چگالی کم ، تسهیل می کند.
برای سلامتی مادر و جنین در دوران بارداری یک گزینه فوق العاده است. این واقعیت که دارای کالری کم همراه با منابع قابل توجهی از ویتامین C، فیبر و ویتامین A است، به افزایش سرعت رشد جسمی و روانی کودک کمک می کند. علاوه بر این، محتوای بتاکاروتن موجود در میوه انبه نشان می دهد که این ترشی به طور قابل توجهی در جلوگیری از توسعه بیماری های قلبی در مادر و کودک کمک میکند.
مواد مغذی ضروری مانند پتاسیم را ارائه می دهد که به عملکرد ماهیچه ها، قلب و اعصاب شما کمک می کند. این ماده معدنی مفید همچنین تعادل مایعات و فشار خون شما را مدیریت می کند.
برخی از مواد مغذی مفید برای افزایش جریان خون مانند پتاسیم و مواد معدنی در ترشی انبه به وفور وجود دارد. آنها در تقویت سلول های بیرونی پوست و همچنین تنظیم سطح خون آنها مفید هستند.
انبه مملو از ترکیبات آنتی اکسیدانی است که شامل استراگالین، متیل گالات، ایزووکرسترین، فیستین، کوئرستین و گالیک اسید است. تصور می شود که هر یک از این ترکیبات برای کاهش احتمال سرطان سینه، روده بزرگ ، سرطان خون و همچنین سرطان پروستات عمل می کند. فیبر محلول پکتین محلول در انبه نیز نقش مهمی در این زمینه ایفا می کند. مطابق آخرین تحقیقات ، پکتین عملکرد “گالکتین 9” را که یک عنصر عملکردی در سلول های سرطانی است ، کاهش می دهد. علاوه بر این ، یکی دیگر از ترکیبات انبه ، “لوپئول” ، سلول های تومور سرطان پروستات را سرکوب می کند.
گاهی اوقات اتفاق می افتد که خانمها که معمولاً از لوازم آرایشی و محصولات آرایشی روزانه استفاده می کنند ، لکه های چشم و سیاهی دور چشم ایجاد می کنند. ترشی انبه مواد مغذی مانند ویتامین A و پروتئین های مفید را در اختیار شما قرار می دهد. استفاده از ترشی انبه باعث می شود بینایی خوبی داشته باشید.
ویتامین C ، ویتامین A و همچنین کاروتنوئیدها به طور معمول در ترشی انبه یافت می شوند. این نوع ترکیبات با هم ترکیب می شوند تا مکانیسم های دفاعی شما سالم و قوی بمانند.