آووکادو، گلابی تمساح

آووکادو یک میوه نسبتاً منحصر به فرد است. در حالی که بیشتر میوه ها عمدتا از کربوهیدرات تشکیل شده اند، آووکادو سرشار از چربی های سالم است. مطالعات متعدد نشان می دهد که فواید سلامتی زیادی دارد.

برای خریدن تنقلات خارجی در ایران به سایت ما سر بزنید. ما بهترین برند های مواد غذایی را در یک جا جمع کریدم.

انواع مختلف آووکادو

آووکادو دارای انواع متعددی می باشد که به لحاظ رنگ( طیف رنگی سبز تا سیاه) و شکل( گرد یا گلابی شکل) با هم فرق دارند. همچنین از جهت وزن نیز با همدیگر متفاوت هستند. معمولا وزن آنها  از 220 گرم شروع شده و تا 1.4 کیلوگرم متغیر می باشد. محبوب ترین نوع آووکادو Hass است. اغلب به آن گلابی تمساح می گویند ، که بسیار توصیفی است ، زیرا تمایل به گلابی شکل دارد و دارای پوست سبز و ناهموار مانند تمساح است. گوشت سبز مایل به زرد داخل میوه قابل خوردن است اما پوست و دانه آن دور ریخته می شود.

در اینجا 12 فایده مهم آووکادو برای سلامتی آورده شده است.

 فوق العاده مغذی است

آووکادو میوه درخت آووکادو است. این میوه به دلیل ارزش بالای مواد مغذی اش محبوبیت زیادی دارد و به دلیل طعم خوب و بافت غنی به غذاهای مختلف اضافه می شود. این روزها، آووکادو به یک غذای فوق العاده مقوی در بین افرادی که مراقب سلامتی هستند تبدیل شده است. اغلب از آن به عنوان یک غذای فوق العاده یاد می شود که با توجه به خواص سلامتی آن تعجب آور نیست. آووکادو مواد معدنی بی شکاری از جمله آهن، منگنز ، مس، فسفر ،منیزیم، روی و ویتامین هایA ، B1 ، B2 و B3 (نیاسین) را در خود جای داده است.

حاوی پتاسیم بیشتری نسبت به موز هستند

با وجود اینکه پتاسیم یک ماده بسیار مغذی است اکثر مردم نسبت به خوردن آن بی رغبت هستند. این ماده مغذی به حفظ شیب الکتریکی در سلول های بدن شما کمک می کند و عملکردهای مهم مختلفی را انجام می دهد. آووکادو پتاسیم بسیار بالایی دارد و سطح فشار خون را تنظیم می کند.

حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع سالم برای قلب است

آووکادو یک غذای پرچرب است. در حقیقت 77 درصد کالری موجود در آن از چربی است. به همین دلیل به یکی از چاق ترین غذاهای گیاهی موجود تبدیل شده است. اما آنها فقط حاوی چربی نیستند. اکثریت چربی آووکادو اسید اولئیک است؛ یک اسید چرب غیر اشباع که جزء اصلی روغن زیتون است. اسید اولئیک با کاهش التهاب همراه بوده و اثرات مفیدی بر ژن های مرتبط با سرطان دارد . چربی های موجود در آووکادو نسبت به اکسیداسیون ایجاد شده توسط حرارت بسیار مقاوم هستند. به همین علت در آشپزی و برای پخت و پز گزینه بسیار مناسبی می باشد.

 دارای فیبر است

فیبر یکی دیگر از مواد مغذی است که آووکادو نسبتاً سرشار از آن است. این ماده گیاهی غیرقابل هضم است که می تواند به کاهش وزن و کاهش قند خون کمک کند. حدود 25 درصد فیبر موجود در آووکادو محلول و 75 درصد آن نامحلول است.

فیبر محلول برای تغذیه باکتری های روده که برای عملکرد مطلوب بدن بسیار مهم هستند، مفید می باشد.

سطح کلسترول و تری گلیسیرید را  پایین میاورد

به جرات می توان گفت بیماری های قلبی یکی از شایع ترین علت مرگ در جهان به شمار می آیند. کلسترول، تری گلیسیرید، نشانگرهای التهابی، فشار خون مهمترین مواردی هستند که با بیماری های قلبی رابطه مستقیم دارند.  جالب است بدانید که آووکادو می تواند:

تری گلیسیرید خون را تا 20 درصد کاهش دهد.

سطح کلسترول LDL را به مقدار 22 درصد پایین میاورد.

کلسترول HDL (خوب) را تا 11 درصد افزایش دهید.

محتوای چربی آنها در جذب مواد مغذی از غذاهای گیاهی کمک  میکند

در مورد مواد مغذی، مصرف شما تنها چیزی نیست که اهمیت دارد. جذب مواد به سلول های شما نیز اهمیت بسیار بالایی دارد. آنها را از دستگاه گوارش به بدن خود منتقل نمایید، جایی که می توانید از آنها استفاده کنید. برخی از مواد مغذی محلول در چربی هستند، به این معنی که برای استفاده از آنها باید با چربی ترکیب شوند. ویتامین هایA ، D ، E و K به همراه آنتی اکسیدان هایی موجود در آووکادو مانند کاروتنوئیدها محلول در چربی هستند. بنابراین ، آووکادو نه تنها بسیار مغذی است، بلکه می تواند باعث جذب بیشتر مواد غذایی ارزشمند به بدن گردد.

 مملو از آنتی اکسیدان های قوی است که می تواند از چشم شما محافظت کند

آووکادو نه تنها جذب آنتی اکسیدان را از غذاهای دیگر افزایش می دهد، بلکه خود نیز آنتی اکسیدان بالایی دارد. این شامل کاروتنوئیدهای لوتئین و زاکسانتین است که برای سلامت چشم بسیار مهم هستند. آنها به شدت خطر ابتلا به آب مروارید و دژنراسیون ماکولا را کاهش می دهن ، که در افراد مسن شایع است.به همین جهت خوردن آووکادو در بلند مدت برای سلامت چشم شما مفید است.

 موجب پیشگیری از سرطان می شود

آووکادو در درمان و پیشگیری از سرطان مفید است. همچنین به کاهش عوارض جانبی شیمی درمانی در لنفوسیت های انسان کمک می کند.

عصاره آن درد آرتروز را تسکین می دهد.

آرتریت یک مشکل شایع در کشورهای غربی است. انواع مختلفی از این بیماری وجود دارد که اغلب مشکلات مزمنی بوده و تا آخر عمر همراه انسان است. عصاره روغن آووکادو و سویا – آووکادو و سویا نامیده می شوند- می توانند آرتروز را کاهش دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
مقایسه